Enter your keyword

GUGGENHEIM – домашен сапун с копринени фибри

GUGGENHEIM – домашен сапун с копринени фибри

Това е история за това, как можем да намерим вдъхновение във всичко около нас. Това е моята сапунена версия на картина на Mark Rothko, която видях в музея на модерно и съвремено изкуство в Билбао – Гугенхайм.

Това място е заредено с много енергия, ценно, чудато, провокативно, просто извънземно! Още щом видях картината знаех, че ще излeя това платно в калъп.
Сапунът е направен с първокачествено подбрани растителни масла, като зехтин, кокосово, палмово и рициново масло. Специално обогатен с копринен протеин от пеперуда Tussah.

СЪСТАВКИ:

  • Маслиново масло/Зехтин, Кокосово масло, Палмово масло, Слънчогледово масло, Рицин
  • Натриеава основа на перли (96% чиста)
  • Добавки: Копринени фибри Tussah
  • Аромат: Манго
  • Цветове: Минерални пигменти

РЕЦЕПТА, Tips&Tricks, подробно Упътване за изтегляне може да намерите ТУК!

Разберете какви цветове (MICA) и какъв аромат използвам аз, за да постигна този резултат. Кой калъп е подходящ за тази техника, какво да използвате ако не разполагате със специален калъп. Разберете как да преизчислите рецептата според калъпа си и тънкостите, които следвам при изливане на всеки пласт.

Бъдете здрави, красиви и различни! Не се страхувайте да експериментирате!
Aida – Краси

Сапуните и СПА благинките, са нещо което създавам с много страст и внимание към детайла. Носят дъх на етерични малса и екзотични аромати, преплетени в изцяло натурални растителни масла, соли, билки, минерални пигменти... Разходете се в сапуненото ми ателие AidaSoap и се отдайте на изкушенията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *