Enter your keyword

Coffee-Late – натурален сапун БЕЗ Палмово масло с Кафе – Вижте как го приготвям

Coffee-Late – натурален сапун БЕЗ Палмово масло с Кафе – Вижте как го приготвям

Има много начини да заместим водата в сапунената рецепта – биколва отвара, кафе, мляко, вино, бира…

Обожавам да приготвям сапун с кафе, като 100% от водата в рецептата заменям с кафе. Това може да е еспресо/турско кафе, важното е да се отдели утайката от течността, за да може да я добавим в последствие.
Кафето има уникални свойства за кожата: най-вече като нежен ексфолиант и пилинг-ефект. Порите на кожата се освобождават от нечистотии и прах и така тя се насища с кислород; премахват се мъртвите клетки и така се освобождава ‘пътя’ за новите млади клетки.
Сапуните с кафе са любима моя рецепта. Съчетават нежна пяна с ексфолираща и стягаща порите пилинг-маска – две в едно 🙂
В тази рецепта реших да съчетая по-луксозни малса като Ший карите и Манго (може да го замените с Какаово масло) заедно с неотменните за Aida-сапуните ЕВ Зехтин и Кокосово масло. Добавката от натурален Пчелен восък пък прави сапуна траен под душа и е бижуто в тази сапунена рецепта.

Вижте как приготвям един от сапуните ми с кафе! А ако съм ви вдъхновила и вие да опитате ТУК може да намерите точната Рецепта, съставки в грамове, тънкости за луксозна визия и още…

Благодаря Ви, че се спряхте и отделихте внимание на моето сапунено приключение!

Насладете се на видеото, бъдете критични и не се притеснявайте да коментирате, питате и харесвате ;).

Бъдете здрави, красиви и различни! Не се страхувайте да експериментирате!
Aida – Краси

Сапуните и СПА благинките, са нещо което създавам с много страст и внимание към детайла. Носят дъх на етерични малса и екзотични аромати, преплетени в изцяло натурални растителни масла, соли, билки, минерални пигменти... Разходете се в сапуненото ми ателие AidaSoap и се отдайте на изкушенията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *