Enter your keyword

Цинков oксид, бял – Zinc oxide

Цинков oксид, бял – Zinc oxide

2.25лв.6.00лв.

Цинков оксид за козметика и сапуни


Описание

Цинков оксид, бял прах, подходящ за влагане в козметика и сапуни. Известен е с антибактериално и успокояващо раздразнена кожа действие. Алтернатива е на Титановия диоксид за избелване на сапуна (твърд сапун Студен процес).

Употреба

Сапуни (твърди Студен/Топъл процес) – до 0,6% или 1/2 – 1 ч.л. на 500 гр. Общо количество масла.*

* Моля не прекалявайте, сапунът може да стане трошлив. Добавя се разбъркан в малко вода при СЛЕДИ.

Внимание

Само за външна употреба! Да не се вдишва! Работете с предпазни очила, ръкавици, облекло! Да се пази от деца!

Допълнителна информация

Съхранение

Плътно затворен, на сухо, далеч от деца! Да НЕ се вдишва!

Съдържание INCI

Zinc oxide

Произход

България