Enter your keyword

Пачули етерично масло (Patchouli Essential Oil)

Пачули етерично масло (Patchouli Essential Oil)

8.70лв.47.05лв.

Етерично мсало от Пачули, добито от листат на растението Пачули чрез парна дестилация.


Изчистване

Описание

Притежава силен, дървесен, землист аромат. Използва се като силна базова нотка в ароматни миксове – добре се комбинира с цитруси – портокал, лимон, мускус, иланг-иланг и др.

Употреба*

Сапуни (твърди Студен/Топъл процес) 2% – 3%
Глицеринови сапуни (Разтопи и Излей), Течни сапуни – 1% – 3%
Продукти за коса (шампоан, балсам), измивни (rinse-off) – 1% – 3%
Лосион/Крем за тяло/лице, неизмивни продукти (leave-on) – 1% – 2%
За продукти предназначени за устни – 1%
В аромалампа/дифузер – 5 – 10 капки
Свещи/восъчни сашета/’бонбони’ (wax melts) – 10%

* Процентите са максимални в комбинация с други етерични мсала.

Рецепти

TRINITY – натурален сапун с йогурт, мед и овес – Как да си го приготвим

Внимание

Само за външна употреба. Високо концентрирано и НЕ се изпозлва неразредено, директно върху кожата. Избягвайте контакт със зоната около очите, чувствителни и интимни зони. Не използвайте етерични масла за деца под 5-годишна възраст. При бременност, заболявания/лечение се консултирайте с лекар преди употреба. Съдържа естествени алергени.

Допълнителна информация

Съхранение

без пряка слънчева светлина, плътно затворено

Съдържание/INCI

Pogostemon cablin leaf oil

Произход

Индонезия