Enter your keyword

Скъпи приятели, моля запознайте се с условията за ползване на платформата aidasoap.com!

Общи условия

Настоящите Условия за ползване уреждат взаимоотношенията между Красимира Ж. Ненчева, собственик на aidasoap.com от една страна и потребителите (Вие) от друга, във връзка с услугите, предлагани от aidasoap.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или линковете/връзките, разположени на страниците на aidasoap.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за ползване.

Съгласие

С отбелязване в поле „Запознат съм и съм съгласен с Политиката за поверителност и Условия за ползване на aidasoap.com” потребителят (Вие) декларирате, че сте запознат с настоящите Политиката за защита на личните ви данни и Условия за ползване и ги приемате.

Регистрация

Регистрацията не е задължителна. При покупка попълвате регистрационна форма, в която посочвате данните, необходими за извършването на коректна доставка.

Поръчката

Поръчки от aidasoap.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в почивни дни и официални празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните крайни цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

След като направите поръчката си, ще получите автоматичен имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни.

След обработка/подготовка за доставка ще получите телефонно обаждане (при първа поръчка) или имейл (редовни клиенти), потвърждаващ детайлите на поръчката Ви/за виртуални продукти – ще получите инструкции за плащане. Обработка и подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни след получаване на поръчката Ви в системата.

След уточняване на детайлите по доставката, ще получите имейл, потвърждаващ, че поръчката е изпратена и пътува към посочения от Вас адрес. За виртуални продукти – ще получите имейл за успешно плащане и ще имате възможност да свалите Упътванията/инструкциите от активни линкове в имейла или от Профила си. Статусът на направената, както и на предишни/приключени поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.
По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

Абониране за Бюлетин с новини (Newsletter/mailing)

Можете да се абонирате за новини (Newsletter/mailing) като попълните някоя от формите за абонамент на страницата www.aidasoap.com. След като се регистрирате за моя Бюлетин, ще получите имейл с линк за потвърждение на регистрацията в който ще откриете код за еднократно намаление от 10% за вашата следваща онлайн поръчка в сайта www.aidasoap.com. Може да се възползвате от намалението като поставите кода в полето „Код на купона“ и натиснете „Apply coupon“-бутона преди да завършите поръчката си. Намалението е еднократно и важи за цялата ви кошница! Намалението НЕ важи за вече намалени продукти!
Съгласно Регламент GDPR, който влиза в сила от 25.05.2018, данните Ви ще бъдат използвани за изпращане на информация относно специални оферти, промоционални продукти, нови продукти, редовни актуализации, рецепти, нови теми от блога и шансове за участие в игри от сайта www.aidasoap.com.
Вашето съгласие да използваме Вашите лични данни за маркетингови цели може да бъде оттеглено по всяко време. Можете да се откажете от абонамента си за новини като пишете на имейл адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com или натискайки линка unsubscribe в новина/имейл (бюлетина), който получавате.

Продуктите

Предлаганите от aidasoap продукти са в ограничени количества и с бутиков характер. В случай, че системата не Ви е възпрепятствала и сте поръчали продукт с изчерпана наличност, ще бъдете уведомени в най-кратък срок.

Цените

Показаните цени са в лева (лв) и са крайни за потребителя. Цената се отнася за един брой артикул и НЕ включва цена за доставка, за която можете да се информирате от следната страница: Заплащане и доставка

Отказ от поръчка и връщане/замяна/рекламация

Връщане/рекламация за виртуални продукти, предлагани в платформата www.aidasoap.com, които вече са получени от Вас чрез ел. поща или куриер НЕ се приемат, поради характера на продукта!

За невиртуални продукти – срокът за отказ от поръчка, желание за връщане и замяна/рекламация започва да тече от момента на Вашето уведомление на тел. 0887 695 274 или имейл: krasi@aidasoap.com.

Отказ от текуща поръчка без всякакви последствия може да бъде направен преди да сте получили имейл-потвърждение, че поръчката е изпратена.

Може да върнете закупените продукти (невиртуални) без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
– Продуктите да са в оригиналната си опаковка; Тя да не е частично или цялостно разрушена; Да няма следи от използване на продукта.
– Да включите придружаващия документ, с който сте получили продуктите (товарителница).
– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

При отказ от текуща поръчка/желаете да върнете вече закупени продукти, може да искате възстановяване на стойността или замяна с други. При закупуване на виртуални продукти, може да се откажете от поръчаката си, може да искате възстановяване на стойността или замяна с други при условие, че поръчката ви е на статус ‘Изчакване’. При ‘Завършена’ поръчка на виртуални продукти, сумата няма да ви бъде възстановена, поради характера на продукта – след получаване на достъп до виртуалните продукти те се смятат вече за ‘използвани’!

Възстановяване стойността на продуктите, без стойността на доставката, се извършва само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата на Вашето уведомление. За да бъде изпълнен този срок, Вие трябва да сте ни изпратили закупената стока не по-късно от 5 работни дни (считани от датата на Вашето уведомление).

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти ще бъде за наша сметка.

Забравена/Изгубена парола

За да генерирате нова, трябва да анулирате старата си парола. При натискането на бутона ‘ИЗГУБЕНА ПАРОЛА’ ще получите имейл с активен линк, при натискането на който ще анулирате автоматично старата си парола и ще бъдете отведени до място където да генерирате нова!

Съдържание и авторски права

Платформата aidasoap.com и нейното съдържание е авторско и изцяло защитено от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Красимира Ненчева. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

Отказ от отговорност

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми. Интерпретацията на информация публикувана в aidasoap.com и използването на продуктите, предлагани в aidasoap.com е изцяло грижа и отговорност на потребителят (Вие). При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран и трудоспособен лекар.

За некоректно попълнени данни (име, адрес за доставка, телефон, имейл и т.н.) и възникналите в следствие на това неточности при изпълнение на поръчката, отговорност носи потребителят. В този случай доставянето на нови артикули или замяната им е за сметка на клиента.

При невъзможност за доставка не по наша вина (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната на подателя, докато бъде осъществена връзка с вас. Последващо изпращане ще бъде за ваша сметка.