Enter your keyword

Поверителността на личните Ви данни е от изключително значение за нас и винаги действаме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и настоящата Политика за защита на личните данни.

Политика за защита на личните ви данни

Винаги действаме отговорно според разпоредбите на Закона за личните данни и въведените от 25 май 2018 г. мерки за изпълнение и прилагане на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. Регламентът касае защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и отменя Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните), (ОВ, L119/1 от 4 май 2016 г.).

Желаем да получите ясна и прозрачна информация как обработваме и най-вече защитаваме личните данни, които ни поверявате.

Данните, които ще получим при регистрация, поръчка, изтегляне на файл (платен и/или безплатен), оставяне на коментар, абониране за новини, свържете се с нас директно по имейл, телефон или под друга форма няма да бъдат предоставяни на трети лица по каквато и да е причина, без вашето съгласие.

Създаване на профил, Поръчка/Покупка/Сваляне на документ/файл (платен/безплатен)/Запитване за продукт
В случай, че регистрирате профил в системата на www.aidasoap.com предоставените данни ще бъдат съхранявани до вашето изрично искане, този профил и свързаните с него лични данни да бъдат изтрити (до упражняване на вашето право да бъдете ‘забравен)’.

В случай на Поръчка/Сваляне на документ/файл (платен/безплатен), предоставената от Вас лична информация се използва единствено за обработка на поръчката Ви и впоследствие ще бъде съхранявана за максимален период от 24 месеца след последната заявка.

В случай, че използвате формата за запитване към някой от продуктите, предоставената от Вас лична информация се използва единствено за обработка на запитването Ви и впоследствие ще бъде съхранявана за максимален период от 12 месеца след последната заявка.

Доставка
Данни, като Име, Адрес и Телефон се предоставят за обработване на куриерска фирма Спиди/Еконт с цел обработване, изпращане и доставка на продукти от сайта www.aidasoap.com. Тези сайтове и доставчици имат собствена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.

В случай, че използвате формуляра за контакт за запитвания, предоставената от Вас информация във формуляра, включително данните за контакти, се използват за обработка на запитването и се съхраняват за последваща употреба, ако възникнат въпроси за последващи действия. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани за времето на обработване на запитването и максимален период от 12 месеца след приключване на обработката, освен ако по-дълги срокове за съхранение са законово допустими по други причини.

Бисквитки (cookies)
Всички браузъри позволяват създаване на малки файлове с данни (бисквитки) във Вашия браузър. Можете да блокирате създаването на „бисквитки“, да изтриете всички или част от тях или да зададете лични настройки  преди да посетите и използвате платформата www.aidasoap.com.
Бисквитките“ изпълняват определени функции (включително да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запаметят определена информация, свързана с Вас, като например Вашите предпочитания) и се използват от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.
Отделните ‘бисквитки’ съдържат анонимна информация – домейн на платформата, срок на ‘живот’ и автом. генериран номер.
Информация за браузърите и за начина на настройка на предпочитанията за файловете на бисквитки можете да намерите на следните уеб страници или документация към самите браузъри:


Използване на бисквитки

Бисквитките, ползвани на нашия сайт, могат да се разделят на два основни типа.

Сесийни „бисквитки“
Този тип „бисквитки“ Ви улеснява в ползването на сайта, като те съхраняват информация временно, само в рамките на сесията на използвания браузер. Обикновено информацията, която се съхранява чрез тях, е какви продукти сте добавили в количката на електронния магазин, кои страници на сайта сте посетили и как сте стигнали до дадена информация. Тези „бисквитки“ не събират информация от Вашето крайно устройство и се изтриват автоматично, когато напуснете Уебсайта или прекратите сесията на Вашия браузър.

Постоянни “бисквитки”
Те ни дават възможност да съхраняваме конкретна информация за сърфирането, като например анализиране посещенията на сайта, как вие сте достигнали до Уебсайта, какви страници сте прегледали, какви опции сте избрали, както и накъде сте се насочили през този Уебсайт. Проследяването на тази информация, ни дава възможност да правим подобрения на Уебсайта, включително да коригираме грешки и да разширяваме съдържанието. Срокът на съхранение на този вид “бисквитки” варира според конкретното им предназначение.

“Бисквитки” на трета страна

Социални мрежи
На сайта www.aidasoap.com има приложения, които позволяват споделяне и връзка със социалните мрежи. Поради тази причина е възможно в базите данни на Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest да се пази информация, че вие сте идвали на нашия сайт или сте споделили нещо от него.

Данни като Име, Имейл, IP адрес се предоставят на www.superhosting.bg, MailChimp за целите на изготвяне на клиентски профили в систамата на тези платформи с оглед предлаганите продукти и във връзка с изпълнение на ваше запитване/заявка.  Тези сайтове имат собствена доверена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.

Google Analytics

Ние използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идвате на нашия Уебсайт, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели използват Уебсайта и как го използват, което ни помага да персонализираме Услугата.
Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.

Ценим личната неприкосновеност на всеки потребител на платформата www.aidasoap.com. Анализираме потребителския интернет трафик чрез Google Analytics, Facebook (Meta), Mailchimp, като събираната информация е статистическа и не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Тези сайтове имат собствена доверена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.

Абониране за Бюлетин с новини (Newsletter/mailing)
Можете да се абонирате за новини (Newsletter/mailing) като попълните формата за абонамент на страницата www.aidasoap.com. За тази цел се нуждаем от Вашето име и имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.
След като се регистрирате за нашия Бюлетин, ще получите имейл с линк за потвърждение на регистрацията.
Ще получите код за отстъпка, който може да използвате при вашата следваща поръчка.
Отстъпката НЕ важи за вече намалени продукти и за Виртуални продукти – Теми/Инструкции/Упътвания.
Съгласно Регламент GDPR, който влиза в сила от 25.05.2018, данните Ви ще бъдат използвани за изпращане на информация относно специални оферти, промоционални продукти, нови продукти, редовни актуализации, рецепти, нови теми от блога и шансове за участие в игри от сайта www.aidasoap.com.
Вашето съгласие да използваме Вашите лични данни за маркетингови цели може да бъде оттеглено по всяко време. Можете да се откажете от абонамента си за новини като пишете на имейл адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com или натискайки линка unsubscribe в новина/имейл (бюлетина), който получавате. В този случай Вашите данни ще се съхраняват за период от 2 години след прекратяване на абонамента, освен ако на друго основание не е законово допустим по-дълъг срок за съхранение. Вашите данни ще бъдат използвани от нас за допълнителни цели само ако сте се съгласили за това.

Вашите права

Вие имате право да поискате информация в писмен вид за съхраняваните от нас Ваши лични данни. Освен това във връзка с използването на личните Ви данни имате право на коригиране, заличаване/изтриване, потискане или ограничаване на обработката, както и правото да подадете жалба до органа за защита на данните.

Гореописаните права се упражняват чрез писмено искане отпрвено до krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com. Отговор на Вашето запитване ще получите в едномесечен срок от получаване на писменото Ви искане. Ако имате регистрация в aidasoap.com, Вие можете да допълните/коригирате личните си данни чрез функционалността на профила си.

Отговорникът на обработката на личните Ви данни е платформата www.aidasoap.com (“Уебсайт”), собственост и управлявана от АИДА АРТ ЕООД, ЕИК 206786220, гр. Варна 9010, . Можете да се свържете с нас на следния електронен адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com.

Всички бъдещи промени в нашата Политика за поверителност ще бъдат публикувани на тази страница. Промените влизат в сила веднага след качването им на сайта.