Enter your keyword

Как да направим разтвор на NaOH за домашния си сапун

Как да направим разтвор на NaOH за домашния си сапун

Да правиш сапун е също толкова опасно, колкото да шофираш! Трябва да си достатъчно информиран, да знаеш правилата и да действаш с доза предпазливост.

Много обичам да казвам това! Тъй като преди да започна, този момент беше най-плашещият за мен, реших да направя това видео, за да онагледя какво точно се случва, приготвяйки основата за домашния ни сапун.

Ако все още не сте се запознали със статията Мерки за безопасност и необходимо оборудване, моля направете го!

Много полезна информация, задължителна за всеки, който иска да разбере Как се прави домашен сапун’ може да изтеглите от ТУК.

Лесна рецепта за домашен сапун и подробно описание на процеса стъпка по стъпка, може да откриете в темата: ‘Хайде да направим сапун – Лавандулови кексчета’. Подходяща и за начинаещи, включва точно количество (в грама и в %) на всички съставки, необходими за направата точно на 6 страхотни Лавандулови кескчета.

А за тези, които искат да ‘нагазят в по-дълбокото’  – всички Теми от секция НАЧИНАЩИ са част от онлайн курс, от който може да се възползвате, за да се научите да Ароматизирате и оцветявате сапуна; да направите Лесна-та рецепта за домашен сапун; Как да работите със Сапунен калкулатор и МОДИФИЦИРАТЕ една рецепта според вашите нужди.

Сапуните и СПА благинките, са нещо което създавам с много страст и внимание към детайла. Носят дъх на етерични малса и екзотични аромати, преплетени в изцяло натурални растителни масла, соли, билки, минерални пигменти... Разходете се в сапуненото ми ателие AidaSoap и се отдайте на изкушенията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *