Enter your keyword

Доставки на територията на Република България се извършват с куриерски фирми ‘Спиди’ или ‘Еконт Експрес’ за сметка на купувача. При желание доставката да бъде извършена с друга компания, моля свържете се с мен.

Заплащане

Заплащането се извършва чрез наложен платеж или банков превод по избор на клиента. След поръчка ще получите детайли според избора, който сте направили при самата поръчка.

Изтегляне/Доставка на виртуални продукти

Това са продукти – Инструкции/Упътвания/Теми за сваляне под формата на PDF-файлове, съдържащи активни линкове, които може да получите по имейл след успешно заплащане.

След, като направите поръчката си, ще получите имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни. Ще получите и данни за плащането според избора, който сте направили.

Идентифициране на успешно плащане/обработка на поръчка/подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни при:
* заплащане по банков път от момента на извършване на плащането
* наложен платеж от момента на получаване на поръчката Ви на личен адрес или офис на избрания от вас куриер.

След идентифициране на успешно плащане ще получите имейл ‘Вашата поръчка бе приключена!’ с активни линкове и ще имате възможност да свалите Темите-упътвания. След имейл-потвърждение за ‘Приключена поръчка’ това може да направите и от Профила си.

Ако сте посочили наложен платеж като опция за заплащане и желаете да получите Инструкции/Упътвания/Темите по куриер, моля имайте предвид, че ще получите черно-бялата им версия. Заплащането за доставака е за ваша сметка. След успешно получаване на Темите от ваша страна и заплащане на наложения платеж ще получите имейл ‘Вашата поръчка бе приключена!’ с активни линкове, от където ще може да запзаите/свалите тяхната дигитална версия и да се възползвате от активните линкове в тях. 

Може да се информирате за цената на доставка с куриерска фирма Спиди тук.

Доставка

Доставката се извършва по ваш избор с една от посочените куриерски компании – “Спиди” АД или „Еконт Експрес” ЕООД.

Вие (потребителят) в процеса на поръчка, имате възможност да изберете между:
*доставка до личен адрес – посочва се, като адрес за фактуриране ‘Billing details’ и включва име и фамилия, адрес, пощенски код, имейл, телефон. Ако не посочите ‘Изпращане до друг адрес’ , чрез отбелязване в квадратчето, системата приема, че адресът за доставка съвпада с адрес за фактуриране. В този случай доставката се извършва до личен адрес.

*доставка до офис на Куриер (Спиди или Еконт) – след избор на квадратчето ‘Изпращане до друг адрес’ се отварят допълнителни полета, където имате възможност да попълните адреса на най-удобния за Вас офис на Спиди или Еконт.

След, като направите поръчката си, ще получите имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни.

След идентифициране на успешно плащане/обработка на поръчка/подготовка за доставка ще получите телефонно обаждане (при първа поръчка) или имейл (редовни клиенти), потвърждаващ детайлите на поръчката Ви и изпращането ѝ по куриер. Идентифициране на успешно плащане/обработка на поръчка/подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни след получаване на поръчката Ви в системата.

Статусът на направената, както и на предишни/приключени поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

*Важно:

➧ При доставка до офис на Еконт/Спиди – отнема един работен ден (вкл. събота), т.е. пратки изпратени в петък, пристигат в офиса на куриера в събота. Пратки изпратени в събота, пристигат в офиса на куриера в понеделник.

➧ При доставка до личен адрес – отнема един работен ден без оскъпяване (с изкл. събота), т.е. пратки изпратени в четвъртък, пристигат в петък без допълнителни разходи по доставка. Пратки изпратени в петък, пристигат на личен адрес в събота като приоритетни, което оскъпява доставката съобразно тарифата на куриера – Еконт/Спиди.

По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

Безплатна доставка

Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки заплатени чрез Банков превод, до офис на Спиди:
на/над 150 лв до 3 кг
на/над 300 лв до 10 кг
на/над 400 лв до 20 кг

Save

Save

Save

Save

Save

Save