Enter your keyword

Скъпи приятели, моля запознайте се с условията за ползване на платформата aidasoap.com!

Общи условия

Настоящите Условия за ползване уреждат взаимоотношенията между Красимира Ж. Ненчева, собственик на aidasoap.com от една страна и потребителите (Вие) от друга, във връзка с услугите, предлагани от aidasoap.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или линковете/връзките, разположени на страниците на aidasoap.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за ползване.

Съгласие

С отбелязване в поле „Запознат съм и съм съгласен с Политиката за поверителност и Условия за ползване на aidasoap.com” потребителят (Вие) декларирате, че сте запознат с настоящите Политиката за защита на личните ви данни и Условия за ползване и ги приемате.

Регистрация

Регистрацията не е задължителна. При покупка попълвате регистрационна форма, в която посочвате данните, необходими за извършването на коректна доставка.

Поръчката

Поръчки от aidasoap.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, в почивни дни и официални празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните крайни цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане.

След като направите поръчката си, ще получите автоматичен имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни. Ще получите и данни за плащането според избора, който сте направили.

Идентифициране на успешно плащане/обработка на поръчка/подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни при:
* заплащане по банков път/каса Easypay/PayPal от момента на извършване на плащането
* *наложен платеж от момента на получаване на поръчката Ви в системата.

**ВАЖНО

Продуктите/Темите/Упътванията/Инструкциите са виртуални и съдържат активни линкове с видеа и др. Моля имайте предвид, че принтираните Теми са черно-бели и ще може да се насладите на цветовете и възползвате от активните линкове само в дигиталния им вариант. Ако все пак желаете ще получите принтирани Теми/Инструкции по куриер – Спиди или Еконт, посочен от вас в Допълнителна информация! Цената на доставка НЕ е включена в цената на продукта! След заплащане с наложен платеж ще получите и дигиталния им вариант.

При заплащане по банков път/каса Easypay/PayPal – ще получите имейл за успешно плащане и ще имате възможност да свалите Упътванията/Инструкциите от активни линкове в имейла или от Профила си. Статусът на направената, както и на предишни/приключени поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

При заявено желание за получаване на принтирани Упътвания/Инструкции по куриер и заплащане с наложен платеж – след уточняване на детайлите по доставката, ще получите имейл, потвърждаващ, че поръчката е изпратена и пътува към посочения от Вас адрес. В рамките на 1 -3 работни дни от получаването им ще получите и техния виртуален варинат с имейл-потвърждение за ‘Приключена поръчка’.

По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

Абониране за Бюлетин с новини (Newsletter/mailing)

Можете да се абонирате за новини (Newsletter/mailing) като попълните някоя от формите за абонамент на страницата www.aidasoap.com. След като се регистрирате за моя Бюлетин, ще получите имейл с линк за потвърждение на регистрацията в който ще откриете код за еднократно намаление от 10% за вашата следваща онлайн поръчка в сайта www.aidasoap.com. Може да се възползвате от намалението като поставите кода в полето “Код на купона” и натиснете “Apply coupon”-бутона преди да завършите поръчката си. Намалението е еднократно и важи за цялата ви кошница! Намалението НЕ важи за вече намалени продукти!
Съгласно Регламент GDPR, който влиза в сила от 25.05.2018, данните Ви ще бъдат използвани за изпращане на информация относно специални оферти, промоционални продукти, нови продукти, редовни актуализации, рецепти, нови теми от блога и шансове за участие в игри от сайта www.aidasoap.com.
Вашето съгласие да използваме Вашите лични данни за маркетингови цели може да бъде оттеглено по всяко време. Можете да се откажете от абонамента си за новини като пишете на имейл адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com или натискайки линка unsubscribe в новина/имейл (бюлетина), който получавате.

Продуктите

Предлаганите от aidasoap продукти са в ограничени количества и с бутиков характер. В случай, че системата не Ви е възпрепятствала и сте поръчали продукт с изчерпана наличност, ще бъдете уведомени в най-кратък срок.

Цените

Показаните цени са в лева (лв) и са крайни за потребителя. Цената се отнася за един брой артикул и НЕ включва цена за доставка, за която можете да се информирате от следната страница: Заплащане и доставка

Отказ от поръчка и връщане/замяна/рекламация

Отказ от текуща поръчка, желание за връщане и замяна без всякакви последствия може да бъде направен:
* преди да сте получили имейл-потвърждение ‘Вашата поръчка бе приключена;
** преди имейл-потвърждение, че поръчката ви е изпратена по куриер (при принтирани Теми/Инструкции)

Връщане/рекламация за виртуални продукти, предлагани в платформата www.aidasoap.com, които вече са получени от Вас чрез ел. поща НЕ се приемат, поради характера на продукта! При закупуване на виртуални продукти, може да се откажете от поръчаката си, може да искате възстановяване на стойността или замяна с други при условие, че поръчката ви е на статус ‘Изчакване’ и не сте пожелали, получаването им чрез куриер! При ‘Завършена’ поръчка на виртуални продукти, сумата няма да ви бъде възстановена, поради характера на продукта – след получаване на достъп до виртуалните продукти те се смятат вече за ‘използвани’!

Отказ от текуща поръчка, която е изпратена чрез куриер (принтирани Теми/Инструкции), може да бъде направен като откажете да приемете/получите пратката. Куриерските такси по връщането ѝ в следствие на отказа ви от поръчка са изцяло за ваша сметка!

Срокът за отказ от поръчка, желание за връщане и замяна започва да тече от момента на Вашето уведомление на тел. 0887 695 274 или имейл: krasi@aidasoap.com.

Възстановяване стойността на продуктите, без стойността на доставката, се извършва само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата на Вашето уведомление.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти ще бъде за наша сметка.

Забравена/Изгубена парола

За да генерирате нова, трябва да анулирате старата си парола. При натискането на бутона ‘ИЗГУБЕНА ПАРОЛА’ ще получите имейл с активен линк, при натискането на който ще анулирате автоматично старата си парола и ще бъдете отведени до място където да генерирате нова!

Съдържание и авторски права

Платформата aidasoap.com и нейното съдържание е авторско и изцяло защитено от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Красимира Ненчева. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

Отказ от отговорност

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми. Интерпретацията на информацията в Инструкциите/Упътванията/Темите публикувани в aidasoap.com е изцяло грижа и отговорност на потребителя (Вие) и Красимира Ненчева (aidasoap.com) не носи отговорност за резултата от изпълнението и/или последствията от използването на крайния продукт. При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран и трудоспособен лекар.

За некоректно попълнени данни (име, адрес за доставка, телефон, имейл и т.н.) и възникналите в следствие на това неточности при изпълнение на поръчката, отговорност носи потребителят. В този случай доставянето на нови артикули или замяната им е за сметка на клиента.

При невъзможност за доставка не по наша вина (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната на подателя, докато бъде осъществена връзка с вас. Последващо изпращане ще бъде за ваша сметка.