Enter your keyword

Поверителността на личните Ви данни е от изключително значение за нас и винаги действаме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и настоящата Политика за защита на личните данни.

Политика за защита на личните ви данни

Данните, които ще получим при регистрация, поръчка, изтегляне на файл (платен и/или безплатен), оставяне на коментар, абониране за новини, свържите се с нас директно по имейл, телефон или под друга форма няма да бъдат предоставяни на трети лица по каквато и да е причина, без вашето съгласие

Създаване на профил, Поръчка/Покупка/Сваляне на документ/файл (платен/безплатен)/Запитване за продукт
В случай, че регистрирате профил в системата на www.aidasoap.com предоствените данни ще бъдат съхранявани до вашето изрично искане, този профил и свързаните с него лични данни да бъдат изтрити (до упражняване на вашето право да бъдете ‘забравен)’.

В случай на Поръчка/Сваляне на документ/файл (платен/безплатен), предоставената от Вас лична информация се използва единствено за обработка на поръчката Ви и впоследствие ще бъде съхранявана за максимален период от 24 месеца след последната заявка.

В случай, че използвате формата за запитване към някой от продуктите, предоставената от Вас лична информация се използва единствено за обработка на запитването Ви и впоследствие ще бъде съхранявана за максимален период от 12 месеца след последната заявка.

Доставка
Данни, като Име, Адрес и Телефон се предоставят за обработване на куриерска фирма Спиди/Еконт с цел обработване, изпращане и доставка на продукти от сайта www.aidasoap.com. Тези сайтове и доставчици имат собствена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.

В случай, че използвате формуляра за контакт за запитвания, предоставената от Вас информация във формуляра, включително данните за контакти, се използват за обработка на запитването и се съхраняват за последваща употреба, ако възникнат въпроси за последващи действия. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани за времето на обработване на запитването и максимален период от 12 месеца след приключване на обработката, освен ако по-дълги срокове за съхранение са законово допустими по други причини.

Социални мрежи
На сайта www.aidasoap.com има приложения, които позволяват споделяне и връзка със социалните мрежи. Поради тази причина е възможно в базите данни на Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest да се пази информация, че вие сте идвали на нашия сайт или сте споделили нещо от него.

Данни като Име, Имейл, IP адрес се предоставят на www.superhosting.bg, MailChimp и Tawk.to за целите на изготвяне на клиентски профили в систамата на тези платформи с оглед предлаганите продукти и във връзка с изпълнение на ваше запитване/заявка.  Тези сайтове имат собствена доверена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.

Анализ на интернет трафика
Този сайт НЕ използва бисквитки.
Ценим личната непркосновеност на всеки потребител на платформата www.aidasoap.com. Анализираме потребителския интернет трафик чрез Google, Facebook, Mailchimp, Tawk.to. Тези сайтове имат собствена доверена политика на събиране и съхраняване на лични данни съгласно Регламента GDPR, с която може да се запознаете посещавайки съответните им интернет адреси.
Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR.
Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на платформата www.aidasoap.com.
Данните използвани за анализ съхраняваме за период от 26 месеца.

Абониране за Бюлетин с новини (Newsletter/mailing)
Можете да се абонирате за новини (Newsletter/mailing) като попълните формата за абонамент на страницата www.aidasoap.com. За тази цел се нуждаем от Вашето име и имейл адрес и съгласието Ви да Ви пращаме съответните съобщения.
След като се регистрирате за нашия Бюлетин, ще получите имейл с линк за потвърждение на регистрацията.
Съгласно Регламент GDPR, който влиза в сила от 25.05.2018, данните Ви ще бъдат използвани за изпращане на информация относно специални оферти, промоционални продукти, нови продукти, редовни актуализации, рецепти, нови теми от блога и шансове за участие в игри от сайта www.aidasoap.com.
Вашето съгласие да използваме Вашите лични данни за маркетингови цели може да бъде оттеглено по всяко време. Можете да се откажете от абонамента си за новини като пишете на имейл адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com или натискайки линка unsubscribe в новина/имейл (бюлетина), който получавате. В този случай Вашите данни ще се съхраняват за период от 2 години след прекратяване на абонамента, освен ако на друго основание не е законово допустим по-дълъг срок за съхранение. Вашите данни ще бъдат използвани от нас за допълнителни цели само ако сте се съгласили за това.

Вашите права

Вие имате право да поискате информация в писмен вид за съхраняваните от нас Ваши лични данни. Освен това във връзка с използването на личните Ви данни имате право на коригиране, заличаване/изтриване, потискане или ограничаване на обработката, както и правото да подадете жалба до органа за защита на данните.

Гореописаните права се упражняват чрез писмено искане отпрвено до krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com. Отговор на Вашето запитване ще получите в едномесечен срок от получаване на писменото Ви искане. Ако имате регистрация в aidasoap.com, Вие можете да допълните/коригирате личните си данни чрез функционалността на профила си.

Отговорникът на обработката на личните Ви данни е платформата www.aidasoap.com в лицето на Красимира Ненчева. Можете да се свържете с нас на следния електронен адрес: krasi@aidasoap.com или чрез Контактната форма на сайта www.aidasoap.com.