Enter your keyword

Заплащане

Заплащането се извършва чрез системата на ePay (Easypay)/PayPal/банков превод/наложен платеж по избор на клиента. Ако желаете да получите принтирани черно-бели Упътвания/Инструкции доставката се извършва за ваша сметка с една от посочените куриерски компании – “Спиди” или „Еконт Експрес” ЕООД.

  • Може да се информирате за цената на доставка с куриерска фирма Спиди тук.
  • Може да се информирате за цената на доставка с куриерска фирма Еконт тук.

Изтегляне/Доставка

След, като направите поръчката си, ще получите имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни. Ще получите и данни за плащането според избора, който сте направили.

Идентифициране на успешно плащане/обработка на поръчка/подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни при:
* заплащане по банков път/каса Easypay/PayPal от момента на извършване на плащането
* наложен платеж от момента на получаване на поръчката Ви в системата.

След идентифициране на успешно плащане ще получите имейл ‘Вашата поръчка бе приключена!’ с активни линкове и ще имате възможност да свалите Упътванията/Инструкциите. След имейл-потвърждение за ‘Приключена поръчка’ това може да направите и от Профила си.

Ако сте посочили наложен платеж като опция за заплащане – ще получите имейл-потвърждение за ‘Приключена поръчка’, откъдето ще имате възможност да изтеглите виртуалния варинат на Темите/Инструкциите в рамките на 1 – 3 работни дни от получаването им в офиса на куриера!

Статусът на направената, както и на предишни/приключени поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

Save

Save

Save

Save

Save

Save