Enter your keyword

Доставки на територията на Република България се извършват с куриерски фирми ‘Спиди’ или ‘Еконт Експрес’ за сметка на купувача. При желание доставката да бъде извършена с друга компания, моля свържете се с мен.

Заплащане и условия за доставка публикувани по-долу важат за територията на Република България. За условията за доставка извън границите на България, моля свържете се с мен.

Заплащане

Заплащането се извършва при получаване на стоката от куриера с наложен платеж.

Наложеният платеж се включва в цената на доставка.

Цената за доставка:

  • Може да се информирате за цената на доставка с куриерска фирма Спиди/Рапидо тук

  • Може да се информирате за цената на доставка с куриерска фирма Еконт тук

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:

При поръчка на стойност 60 лв. и нагоре, с тегло до 3 кг., доставка до офис на Спиди ще бъде БЕЗПЛАТНА.

Доставка

След, като направите поръчката си, ще получите имейл, потвърждаващ получаването ѝ в системата ни.

След обработка и подготовка за доставка ще получите втори имейл или телефонно обаждане, потвърждаващо адрес, стойност и срок на доставка. Обработка и подготовка за доставка се извършва от 1 до 3 работни дни след получаване на поръчката Ви в системата.

След уточняване на детайлите по доставката, ще се свържем с Вас, за да потвърдим, че поръчката е изпратена и пътува към посочения от Вас адрес*!

По време на официални празници, почивни дни или дни, в които изрично е посочено, че сапуненото ателие не работи, поръчката Ви ще бъде приета от системата, но ще се извърши в първия работен ден.

*Важно:

➧ При доставка до офис на Еконт/Спиди – отнема един работен ден (вкл. събота), т.е. пратки изпратени в петък, пристигат в офиса на куриера в събота. Пратки изпратени в събота, пристигат в офиса на куриера в понеделник.

➧ При доставка до личен адрес – отнема един работен ден без оскъпяване (с изкл. събота), т.е. пратки изпратени в четвъртък, пристигат в петък без допълнителни разходи по доставка. Пратки изпратени в петък, пристигат на личен адрес в събота като приоритетни, което оскъпява доставката с 2.40 лв. (Еконт) или 3.60 лв. (Спиди)

Save

Save

Save

Save

Save

Save